Tiukkaa työskentelyä ja kuuntelevia korvia - vain sinulle!

Workshopit

Yrityksellesi tekemistä tehostavia ja ajatuksia kirkastavia kokoontumisia, joista jää lentävien ajatusten lisäksi konkretiaa bisneksen kasvuun.

VIDEOTEHDAS

Videotuotantoja VSH:n ja Hollywoodin välimaastoon. Sinun ikioma videokonseptisi!

Mentorointi

Bisneksesi tekijän eli sinun virittämistä oikealle taajuudelle, kuuntelevia korvia ja ahaa-elämyksiä. Älä jää tekemisesi kanssa yksin, ota mentori!

Pitkospuulenkki

Liikunta, luonto ja liikeideat. Pitkospuulenkit on keino saada mielesi jumit hikoilemaan ja ideat laukalle. Mahtavaa vaihtelua toimistossa pönöttämiseen ja ruuturupatteluun.

Räätälöity valmennus

Mikäli valikosta ei just nyt löydy sinun tarpeillesi sopivaa valmennusta, toimi näin: Ilmaise tarpeesi ja laitetaan pakettiin sellainen tilaus, kuin juuri nyt on hyvä.

Kiinnostuit. Ota yhteyttä!

+358 50 4821 939

YDINVIESTI Workshop

Nosta ideasi uudelle tasolle, ravistele mieltä ja saa aikaiseksi jaettu ja yhteisesti ymmärretty konsepti. Pitch maustetaan yrityksen arvoilla, tiimin supervoimilla ja nykytilaa häiritsevällä erottumiskulmalla.
 • Fasilitoitu interaktiivinen workshop
 • Kenelle, mitä ja miksi, eli kiteytetään kohdeyleisö ketä puhutellaan, lisäarvo mitä tarjotaan ja tulokset joita todella halutaan
 • Workshopin tuloksena yrityksen ydinviestin kiteytys eli viiden sekunnin pitch!

alk. 395 €

BUSINESS DRIVERS

1 päivän workshop, jossa asiakkaan monialainen edustus on tärkeää, ideaalinen henkilömäärä 5-7. Päivän jälkeen luodaan vaihtoehtoisia konsepteja, tyypillisesti 5-10 kappaletta, jotka esitellään asiakkaalle 2 tunnin palaverissa.
 • Business Drivers käynnistyy päivän kestävällä workshopilla, jossa yrityksen nykytila ja tahtotila kartoitetaan Business Drivers -menetelmän avulla.
 • Seuraavaksi luomme useita vaihtoehtoisia konseptiaihioita
 • Paras konsepti valitaan, jonka jälkeen se viimeistellään ja visualisoidaan
 • Valmis konsepti esitellään ja luodaan askelmerkit sen jalkauttamiselle yrityksessä

alk. 5950 €

VIDEOTEHDAS

Tiesitkö, että henkilökohtaisen kohtaamisen puuttuessa, video on seuraavaksi paras keino tehdä lyhyessä ajassa lähtemätön vaikutus? Ota tämä supervoima käyttöösi, tarvitset vain älypuhelimesi ja uteliaan mielen.
 • Tiivis teoriapaketti
 • Ikioman videokonseptin ideointia
 • Ensimmäisen videosi käsikirjoitus, kuvaus ja editointi
 • Toteutus etänä tai livenä
 • Yksilöille ja ryhmille

Alk. 495 €

Ryhmät- kysykää tarjousta!
salo company videotehdas

YDINVIESTI Workshopin lopputuloksena: Viiden sekunnin pitch, joka kirkastaa bisneksesi ytimen: mitä ollaan tekemässä, kenelle ja miksi. Pitch maustetaan yrityksen arvoilla, tiimin supervoimilla ja toimialan nykytilaa häiritsevällä erottumiskulmalla.

YDINVIESTI Workshop – tiivistä yrityksesi viesti viiteen sekuntiin

Tervetuloa YDINVIESTI Workshopiin!

Oletko koskaan miettinyt, mikä tekee yrityksestäsi ainutlaatuisen? Tai miten voisit kiteyttää yrityksesi ydinsanoman ytimekkäästi ja vakuuttavasti? YDINVIESTI Workshop on suunniteltu juuri tällaisiin tarpeisiin. Se on kolmen tunnin interaktiivinen koulutus, joka auttaa sinua ja tiimiäsi määrittelemään yrityksenne ytimen selkeästi ja tehokkaasti.

Kenelle YDINVIESTI Workshop on suunnattu?

YDINVIESTI Workshop on erityisen hyödyllinen niille yrityksille, joissa yrityksen perusarvot, tavoitteet ja tehtävät ovat vielä hahmottumassa tai eivät ole täysin selkeitä kaikille tiimin jäsenille. Workshop tarjoaa luovan ja fasilitoidun prosessin, jonka avulla voitte nostaa yrityksenne tekemisen, viestinnän ja yhteistyön uudelle tasolle.

 1. Selkeä ydinviesti: Luomme yhdessä viiden sekunnin pitchin, joka kirkastaa yrityksesi bisneksen ytimen: mitä teette, kenelle ja miksi.
 2. Työntekijöistä tiimiksi: Tiimin vuorovaikutustaidot ja keskinäinen arvostus paranee, kun ymmärrätte paremmin toistenne vahvuuksia ja heikkouksia.
 3. Ainutlaatuinen erottumiskulma: Käymme läpi yrityksesi kilpailuedut ja kirkastamme kulman, joka erottaa teidät kilpailijoista.
 4. Arvot tunnetuksi: Tunnistamme yrityksesi ja tiimisi todelliset arvot, jotka ohjaavat toimintaanne.

Kuinka YDINVIESTI Workshop auttaa tiimiäsi?

Workshopin aikana keskitymme löytämään vastaukset kysymyksiin kuten: Mikä tekee yrityksestäsi erityisen? Mitä sellaista lisäarvoa tarjoatte, jota asiakkaat eivät voi saada muualta? Toisin sanoen, mitä jäis pois jos yritystänne ei ois?

Workshopissa käytämme erityisiä menetelmiä, jotka auttavat paljastamaan tiimin piilevät voimavarat ja potentiaalin. Näiden oivallusten kautta voimme vahvistaa tiimin sisäistä yhteenkuuluvuutta, parantaa yhteistyötä ja luoda vahvemman perustan tulevaisuuden menestykselle.

Osallistu YDINVIESTI Workshopiin ja koe, kuinka selkeä ymmärrys arvoista ja vahvuuksista voi mullistaa tiimisi suorituskyvyn ja viestinnän. Ota askel kohti entistä vaikuttavampaa ja yhtenäisempää tiimityötä – varaa workshop tiimillesi nyt ja aloita matka kohti kirkkaampaa yritysviestintää.

BUSINESS DRIVERS

Ideasta liikeideaksi! BUSINESS DRIVERS menetelmässä innovaatiosi ympärille kerätään olemassa olevan tiimin lisäksi täsmäasiantuntijoita, sekä mahdollisia loppukäyttäjiä. BUSINESS DRIVERS menetelmänä valaisee merkittävät liiketoimintaa muovaavat ajurit, hyödyntäen palvelumuotoilun ja liiketoimintakehityksen keinoja.

Fasilitoimme prosessin, jossa innovaatiota tarkastellaan yhdessä ketterästi sekä käyttökokemuksen, kaupallisuuden, että erottuvan ja mieleen tarttuvan tarinan näkökulmasta.

Kun nämä kolme näkökulmaa löytyvät ja kohtaavat varmistetaan, että innovaatiolla on ohituskaista digimarkkinaan. Lopputuotoksena menetelmästä saat visuaalisesti viimeistellyn tuote/palvelu konseptin, joka ohjaa sinut kannattavan liiketoiminnan väylälle. Samalla näet pilkahduksen tulevaisuuteen, miltä arkesi näyttää uuden bisneksesi äärellä.

 • Business Drivers käynnistyy päivän kestävällä workshopilla, jossa yrityksen nykytila ja tahtotila kartoitetaan Business Drivers -menetelmän avulla. Workshopissa yrityksen monialainen edustus on tärkeää, ideaalinen henkilömäärä on 5-7.
 • Päivän jälkeen luomme useita vaihtoehtoisia konseptiaihioita, jotka läpikäydään yrityksen edustuksen kanssa
 • Paras konsepti valitaan, jonka jälkeen se viimeistellään ja visualisoidaan. Konsepti voidaan esittää tapauksesta riippuen PowerPoint-kalvoina, tai vaikka videona.
 • Valmis konsepti esitellään ja luodaan askelmerkit sen jalkauttamiselle yrityksessä
 • Business Drivers -menetelmä on tehokkain kun se läpiviedään noin kuukauden aikana

Saat päivityksen bisneksesi tilanteeseen

Saat vastauksia siihen millaisen tiimin bisneksesi tarvitsee ympärilleen kasvun mahdollistamiseksi

Saat näkyväksi bisneksesi kasvupotentiaalin mahdollisuudet

Salo Company startup

Olemme fasilitoineet kymmeniä workshoppeja, erityisesti perinteisissä valmistavissa yrityksissä. Sekä yrityksissä, joissa on rakenteilla “sisäinen startup”. Varoituksen sana: BUSINESS DRIVERS workshop perustuu avoimuuteen ja lopputulos läpinäkyvään äänestykseen. Organisaation piilossa olevat jännitteet saattavat nousta pintaan. /SANNA

VIDEOTEHDAS somevideovalmennus

VIDEOTEHDAS somevideovalmennus

Somevideovalmennus sisältää tiiviin paketin teoriaa; opit mikä on oleellisinta somevideoiden käsikirjoituksessa, kuvauksessa, editoinnissa ja julkaisussa. Luomme sinulle ikioman videokonseptin, joka istuu päivittäisiin toimiisi ja kuvastaa juuri sinulle ominaisia tarinoita.

Teemme valmennuksessa myös ensimmäisen videosi alusta loppuun, joten pääset heti hyödyntämään uusia taitojasi käytännössä. Valmennus kestää noin kolme tuntia. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen ja uteliaan mielen!

Saat ikioman videokonseptin. Videokonseptin, joka istuu päivittäisiin toimiisi ja kuvastaa juuri sinulle ominaisia tarinoita. Videoita voit hyödyntää mm. sosiaalisen median kanavissa, kouluttamisessa, luentojen osana ja markkinoinnissa.

Sannan somevideovalmennus oli innostava ja kannustava – ja toimi erittäin hyvin myös etänä toteutettuna. Rennon ohjauksen takaa paistoi mieletön ammattitaito ja hyvä perehtyminen aiheeseen. Valmennus auttoi ymmärtämään viestin tiivistämisen tärkeyden. Tälle olisi kokemukseni perusteella tarvetta todella monessa organisaatiossa ja monilla ihmisillä. / Minerva Krohn, lääkäri, HUS:n valtuuston pj, kunnallispoliitikko

DESIGN SPRINT

DESIGN SPRINT Workshop on Google Ventures :illa työskentelevän Jake Knapp:in ja tiiminsä luoma konsepti, jonka prosessi on tarkkaan määritelty ja tuhansilla yrityskeisseillä toimivaksi todennettu. Workshopista on tehty kirja, joka kuvaa prosessin ja tarjoaa selkärangan workshopin kululle, sekä paljon esimerkkejä. https://www.gv.com/sprint/.

Pääset sprinttaamaan viiden intensiivisen päivän ajan. Tarvitset mukaasi ahkeran, työtä pelkäämättömän asenteen. Ohjaus ja ennakkoluuloton energia hoidettu sinun puolestasi.

Viisi päivää sama aika ja paikka

Bisneksesi digitaalisen palvelun muotoilun MVP- minimum viable product

Tuotteesi testauksen aidoilla loppukäyttäjillä

salo company UX-suunnittelu
salo company valmentaja

Sannan kanssa on alusta asti ollut helppoa puhua avoimesti ja hän on tsempannut projektien kanssa sekä tuonut omia tuoreita näkemyksiä. Very nice! Sanna on erittäin kannustava ja erityisesti yrittäjyyteen olen saanut hyvää sparrausta. -Aarno

MENTOROINTI

Mentori Sanna Seiko Salo – at your service!

Kaipaatko virittäjää ja kuuntelijaa? Apua uuden tuotteen tai palvelun muotoilussa, tai digitaalisen bisneksen kehityksessä? Vielä ei ole kuitenkaan oikea aika hypätä workshophousuihin, vaan tartteis jotain kevyempää?

Mentorointi on hyvä alku ajatusten ja kokemusten jakamiseen. Alku josta voit lähteä kasvattamaan ideaasi liiketoiminnaksi.

Saat kanssayrittäjän kokemusasiantuntijuuden ja bisnesideasi virittäjän.

Mentorointi on energianvaihtoa ja siksi kemioiden on kohdattava. Ota yhteyttä niin selvitetään olisinko sinulle sopiva mentori! Tämä onnistuu hyvin varaamalla ilmaisen konsultointi ajan.

Sanna on mentorina innostava ja rohkaiseva. Hän laittaa ajattelemaan omaa liiketoimintaa luovalla tavalla uusista, yllättävistä kulmista –Katía Uusikartano

Kiinnostuit. Ota yhteyttä!

+358 50 4821 939