Tiukkaa työskentelyä ja kuuntelevia korvia - vain sinulle!

Workshopit

Yrityksellesi tekemistä tehostavia ja ajatuksia kirkastavia kokoontumisia, joista jää lentävien ajatusten lisäksi konkretiaa bisneksen kasvuun.

VIDEOTEHDAS

Videotuotantoja VSH:n ja Hollywoodin välimaastoon. Sinun ikioma videokonseptisi!

Mentorointi

Bisneksesi tekijän eli sinun virittämistä oikealle taajuudelle, kuuntelevia korvia ja ahaa-elämyksiä. Älä jää tekemisesi kanssa yksin, ota mentori!

Pitkospuulenkki

Liikunta, luonto ja liikeideat. Pitkospuulenkit on keino saada mielesi jumit hikoilemaan ja ideat laukalle. Mahtavaa vaihtelua toimistossa pönöttämiseen ja ruuturupatteluun.

Räätälöity valmennus

Mikäli valikosta ei just nyt löydy sinun tarpeillesi sopivaa valmennusta, toimi näin: Ilmaise tarpeesi ja laitetaan pakettiin sellainen tilaus, kuin juuri nyt on hyvä.

Kiinnostuit. Ota yhteyttä!

+358 50 4821 939

VIDEOTEHDAS

Tiesitkö, että henkilökohtaisen kohtaamisen puuttuessa, video on seuraavaksi paras keino tehdä lyhyessä ajassa lähtemätön vaikutus? Ota tämä supervoima käyttöösi, tarvitset vain älypuhelimesi ja uteliaan mielen.
 • Tiivis teoriapaketti
 • Ikioman videokonseptin ideointia
 • Ensimmäisen videosi käsikirjoitus, kuvaus ja editointi
 • Toteutus etänä tai livenä
 • Yksilöille ja ryhmille

495 € / 3h

Ryhmät- kysykää tarjousta!

PITCH LIT!

Nosta ideasi uudelle tasolle, ravistele mieltä ja saa aikaiseksi jaettu ja yhteisesti ymmärretty konsepti. Pitch maustetaan yrityksen arvoilla, tiimin supervoimilla ja nykytilaa häiritsevällä erottumiskulmalla.
 • Fasilisoitua ja ohjattua valmennusta
 • Interaktviinen workshop
 • Kiteytetään mitä, kenelle ja miksi tehdään?
 • Kirkastetaan ydinviesti: kohdeyleisö ketä puhutellaan, arvo mitä tarjotaan ja tulokset joita todella halutaan!
 • Ikioma viiden sekunnin PITCH!

395 € / 2h

BUSINESS DRIVERS

1 päivän workshop, jossa asiakkaan monialainen edustus on tärkeää, ideaalinen henkilömäärä 5-7. Päivän jälkeen luodaan vaihtoehtoisia konsepteja, tyypillisesti 5-10 kappaletta, jotka esitellään asiakkaalle 2 tunnin palaverissa.
 • 1 päivän workshop, jossa asiakkaan monialainen edustus on tärkeää, ideaalinen henkilömäärä 5-7
 • Päivän jälkeen luodaan vaihtoehtoisia konsepteja, tyypillisesti 5-10 kappaletta, jotka esitellään asiakkaalle 2 tunnin palaverissa.
 • Paras konsepti valitaan asiakkaan kanssa jonka jälkeen se viimeistellään

4950 €

Salo Company startup

Olemme fasilitoineet kymmeniä workshoppeja, erityisesti perinteisissä valmistavissa yrityksissä. Sekä yrityksissä, joissa on rakenteilla “sisäinen startup”. Varoituksen sana: BUSINESS DRIVERS workshop perustuu avoimuuteen ja lopputulos läpinäkyvään äänestykseen. Organisaation piilossa olevat jännitteet saattavat nousta pintaan. /SANNA

BUSINESS DRIVERS

Ideasta liikeideaksi! BUSINESS DRIVERS menetelmässä innovaatiosi ympärille kerätään olemassa olevan tiimin lisäksi täsmäasiantuntijoita, sekä mahdollisia loppukäyttäjiä. BUSINESS DRIVERS menetelmänä valaisee merkittävät liiketoimintaa muovaavat ajurit, hyödyntäen palvelumuotoilun ja liiketoimintakehityksen keinoja.

Fasilitoimme prosessin, jossa innovaatiota tarkastellaan yhdessä ketterästi sekä käyttökokemuksen, kaupallisuuden, että erottuvan ja mieleen tarttuvan tarinan näkökulmasta.

Kun nämä kolme näkökulmaa löytyvät ja kohtaavat varmistetaan, että innovaatiolla on ohituskaista digimarkkinaan. Lopputuotoksena menetelmästä saat visuaalisesti viimeistellyn tuote/palvelu draftin, joka ohjaa sinut kannattavan liiketoiminnan väylälle. Samalla näet pilkahduksen tulevaisuuteen, miltä arkesi näyttää uuden bisneksesi äärellä.

Saat päivityksen bisneksesi tilanteeseen

Saat vastauksia siihen millaisen tiimin bisneksesi tarvitsee ympärilleen kasvun mahdollistamiseksi

Saat näkyväksi bisneksesi kasvupotentiaalin mahdollisuudet

VIDEOTEHDAS

Somevideovalmennus sisältää tiiviin paketin teoriaa; opit mikä on oleellisinta somevideoiden käsikirjoituksessa, kuvauksessa, editoinnissa ja julkaisussa. Luomme sinulle ikioman videokonseptin, joka istuu päivittäisiin toimiisi ja kuvastaa juuri sinulle ominaisia tarinoita.

Teemme valmennuksessa myös ensimmäisen videosi alusta loppuun, joten pääset heti hyödyntämään uusia taitojasi käytännössä. Valmennus kestää noin kolme tuntia. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen ja uteliaan mielen!

Saat ikioman videokonseptin. Videokonseptin, joka istuu päivittäisiin toimiisi ja kuvastaa juuri sinulle ominaisia tarinoita. Videoita voit hyödyntää mm. sosiaalisen median kanavissa, kouluttamisessa, luentojen osana ja markkinoinnissa.

Sannan somevideovalmennus oli innostava ja kannustava – ja toimi erittäin hyvin myös etänä toteutettuna. Rennon ohjauksen takaa paistoi mieletön ammattitaito ja hyvä perehtyminen aiheeseen. Valmennus auttoi ymmärtämään viestin tiivistämisen tärkeyden. Tälle olisi kokemukseni perusteella tarvetta todella monessa organisaatiossa ja monilla ihmisillä. / Minerva Krohn, lääkäri, HUS:n valtuuston pj, kunnallispoliitikko

VIDEOTEHDAS somevideovalmennus
salo company videotehdas

Lopputuloksena: Viiden sekunnin pitch, joka kirkastaa bisneksesi ytimen: mitä ollaan tekemässä, kenelle ja miksi. Pitch maustetaan yrityksen arvoilla, tiimin supervoimilla ja nykytilaa häiritsevällä erottumiskulmalla.

PITCH LIT!

Pitch Lit! valmennus on ohjattu, fasilitoitu luova prosessi, joka nostaa ideasi uudelle tasolle.

Kahden tunnin interaktiivisen workshopin aikana sinut ja tiimisi saadaan puhumaan yhtä kieltä. Käydään läpi ydinviestin osat: kohdeyleisö ketä puhutellaan, arvo mitä tarjotaan ja tulokset joita todella halutaan.

Valmennuksen myötä sekä sinun että tiimisi tekemä työ ei tule valumaan hukkaan.V aihtoehtoisesti työskentely voi saada aivan uuden suunnan? Sivuvaikutuksena parannatte tiimin vuorovaikuttamista ja keskinäistä arvostamista, koska valmennus osoittaa tiimin vahvuudet ja heikkoudet.

Valmennuksessa yrityksen ja työntekijöiden arvoja tarkastellaan. Miten, kenelle, mitä ja miten ollaan tekemässä – löydetään se lisäarvo mitä vain teiltä saa, vaikkei kukaan sitä osais pyytää. Mitä jäis pois jos teitä ei ois? Otetaan selvää!

Hyvin ravisteltu mieli, joka on avoin pohtimaan

Kaikki luovuus on hyödynnetty ratkaisuissa bisneksesi eduksi

Ikioma viiden sekunnin PITCH

DESING SPRINT

DESING SPRINT workshop on Google Ventures :illa työskentelevän Jake Knapp:in ja tiiminsä luoma konsepti, jonka prosessi on tarkkaan määritelty ja tuhansilla yrityskeisseillä toimivaksi todennettu. Workshopista on tehty kirja, joka kuvaa prosessin ja tarjoaa selkärangan workshopin kululle, sekä paljon esimerkkejä. https://www.gv.com/sprint/.

Pääset sprinttaamaan viiden intensiivisen päivän ajan. Tarvitset mukaasi ahkeran, työtä pelkäämättömän asenteen. Ohjaus ja ennakkoluuloton energia hoidettu sinun puolestasi.

Viisi päivää sama aika ja paikka

Bisneksesi digitaalisen palvelun muotoilun MVP- minimum viable product

Tuotteesi testauksen aidoilla loppukäyttäjillä

salo company UX-suunnittelu
salo company valmentaja

Sannan kanssa on alusta asti ollut helppoa puhua avoimesti ja hän on tsempannut projektien kanssa sekä tuonut omia tuoreita näkemyksiä. Very nice! Sanna on erittäin kannustava ja erityisesti yrittäjyyteen olen saanut hyvää sparrausta. -Aarno

MENTOROINTI

Mentori Sanna Seiko Salo – at your service!

Kaipaatko virittäjää ja kuuntelijaa? Apua uuden tuotteen tai palvelun muotoilussa, tai digitaalisen bisneksen kehityksessä? Vielä ei ole kuitenkaan oikea aika hypätä workshophousuihin, vaan tartteis jotain kevyempää?

Mentorointi on hyvä alku ajatusten ja kokemusten jakamiseen. Alku josta voit lähteä kasvattamaan ideaasi liiketoiminnaksi.

Saat kanssayrittäjän kokemusasiantuntijuuden ja bisnesideasi virittäjän.

Mentorointi on energianvaihtoa ja siksi kemioiden on kohdattava. Ota yhteyttä niin selvitetään olisinko sinulle sopiva mentori! Tämä onnistuu hyvin varaamalla ilmaisen konsultointi ajan.

Sanna on mentorina innostava ja rohkaiseva. Hän laittaa ajattelemaan omaa liiketoimintaa luovalla tavalla uusista, yllättävistä kulmista –Katía Uusikartano

Hei!

Voit saada bisneksesi kehitykseen julkista rahoitusta! Toimimme palveluntarjoajana Business Finlandin Innovaatiosetelissä sekä ELY-keskuksien tarjoamassa Yritysten Kehittämispalveluissa.
Innovaatioseteli
Lue lisää

Kiinnostuit. Ota yhteyttä!

+358 50 4821 939