“Tällä tiimillä on loistava tilannetaju ja kyky lukea asiakasta. Projektin alussa en ollut edes tietoinen kaikista verkkosivuihin tai -kauppaan liittyvistä yrityksen tarpeista, mutta tämä tiimi tiesi nekin! Helppoa ja vaivatonta eri alojen ammattilaisten yhteistyötä parhaimmillaan!”

 

Hanna Sykkö
Potilaan oikeudet, yrittäjä,
Potilasasiamiestoiminnan asiantuntija

Potilaan oikeudet

Suunnittelimme ja toteutimme Potilaan oikeudet -yritykselle verkkosivut ja verkkokaupan.

“Sanna tiimeineen oli pelkkää timanttia verkkosivujen ja -kaupan totetuttamisessa. Osaaminen ja asiantuntemus tekniseen toteutukseen tuli tältä timanttiselta tiimiltä, samoin kuin huikeat ideat ja yksityiskohdat sivujen piristykseksi. Tiimi sai nopeasti kiinni hajanaisista ajatuksistani ja epämääräisistä toiveistani sivujen sisällöksi. Tiimi työsti pohdintani visuaalisesti miellyttäväksi sekä toiminnoiltaan selkeäksi ja ehjäksi kokonaisuudeksi. Sanna toi mukaan kaiken tiedon ja osaamisen myös tarvittavien toimintojen ja elementtien osalta, joiden olemassaolosta minulla ei ollut mitään tietoa.

Verkkosivut

Verkkokauppa

Videoiden ja verkkokurssin sparraus

Projektin loppumetreillä totesin vielä Sannalle yrityksen logon kaipaavan päivitystä tälle vuosituhannelle uusien verkkosivujen myötä. Silmänräpäyksessä näytöllä oli verkkosivuihin ja yrityksen toimintaan täydellisesti sopiva uusi logo.”

Vieraile sivuilla