TEAM HERLEVI

Team Herlevi on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu tehokkaiden dieseleiden tekijä. Tiimillä on vuosikymmenten kokemus hulluista kokeiluista tractor pullingin sekä kuorma- ja henkilöautojen parissa, jotka ovat kerryttäneet tiimille vertaansa vailla olevan tietotaidon dieselmoottoreista ja erilaisista ajoneuvoista.

Verkkosivut ja verkkokauppa

Kehpat-konsultointi

Digituotteistus

Yhteistyömme käynnistyi ELY-keskuksen tukeman yritysten kehittämispalvelun eli niin kutsuttujen kehpojen kautta. Team Herlevin asiantuntijana toimi Aava & Bangilla innovaatioiden kaupallistamisen teemassa valtuutettu asiantuntija, Sanna Seiko Salo.

Yhteistyön aikana asiakas uudisti myös logonsa, graafisen ilmeen sekä verkkosivut tukemaan uuden digitaalisen tuotteen, TIIMIRADIOn, markkinointia. Digitaalista tuotetta hyödynnettiin myös kanavana markkinoida fyysisiä tuotteita, kuten T-paitoja ja lippiksiä.

Vieraile Herlevin verkkosivuilla!
Team Herlevi

Konsultoinnissa tärkeää oli tämä vetoapu ja tsemppaus, mutta tietenkin myös se, että toimenpiteillä saatiin aikaan digitaalista liiketoimintaa. On tämä vaatinut ihan omanlaista rohkeutta kun luodaan jotain täysin uudenlaista tyhjästä.