Valmennuksissani energisoin bisneksesi, tiimisi ja sinut!

 

VIDEOTEHDAS somevideovalmennus

VIDEOTEHDAS somevideovalmennus   VIDEOTEHDAS somevideovalmennus

Tervetuloa VIDEOTEHTAALLE!

Somevideovalmennus sisältää tiiviin paketin teoriaa; opit mikä on oleellisinta somevideoiden käsikirjoituksessa, kuvauksessa, editoinnissa ja julkaisussa. Luomme sinulle ikioman videokonseptin, joka istuu päivittäisiin toimiisi ja kuvastaa juuri sinulle ominaisia tarinoita. Teemme valmennuksessa myös ensimmäisen videosi alusta loppuun, joten pääset heti hyödyntämään uusia taitojasi käytännössä. Valmennus kestää noin kolme tuntia. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen ja uteliaan mielen!  Valmentajana toimii tamperelainen somevideokuningatar Sanna Seiko Salo.

Kesto: 3h

Lopputuotos: Ensimmäinen valmis somevideosi

Hinta: alkaen 495€ (Ryhmät, kysy tarjous!)

Sannan somevideovalmennus oli innostava ja kannustava – ja toimi erittäin hyvin myös etänä toteutettuna. Rennon ohjauksen takaa paistoi mieletön ammattitaito ja hyvä perehtyminen aiheeseen. Valmennus auttoi ymmärtämään viestin tiivistämisen tärkeyden. Tälle olisi kokemukseni perusteella tarvetta todella monessa organisaatiossa ja monilla ihmisillä. – Minerva Krohn, lääkäri, HUS:n valtuuston pj, kunnallispoliitikko

En ennen osannut editoida ja tekstittää videoitani. Tein videoita harvoin ja hitaasti. Sanna Seiko Salon somevideovalmennuksessa sain päätettyä millä formaatilla videoni teen ja olen saanut niiden tekemisen tehokkaaksi ja vaivattomaksi osaksi päivittäistä viestintääni.Rosa Meriläinen, Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry:n pääsihteeri

 

PITCH LIT! VALMENNUS

Pitch Lit! valmennus on ohjattu, fasilitoitu luova prosessi, joka nostaa ideasi uudelle tasolle.

Kahden tunnin interaktiivisen workshopin aikana sinut ja tiimisi saadaan puhumaan yhtä kieltä. Käydään läpi ydinviestin osat: kohdeyleisö ketä puhutellaan, arvo mitä tarjotaan ja tulokset joita todella halutaan.

”Olemme tiimin kanssa pohtineet ideaamme lukuisissa palavereissa ja olemme lähes valmiita siirtymään seuraavaan vaiheeseen. Mutta herää vielä epäilys: Olemmeko varmasti pohtineet tätä ideaamme kaikilta tärkeiltä kanteilta? Onko monipuolinen osaamisemme ja ennen kaikkea, luovuutemme, hyödynnetty? Onko erottuvuutemme varmistettu ja ydinviestimme kirkas?” Anne-Maj Linna

Kesto: 2h

Lopputuotos: Viiden sekunnin pitch, joka kirkastaa bisneksesi ytimen: mitä ollaan tekemässä, kenelle ja miksi. Pitch maustetaan yrityksen arvoilla, tiimin supervoimilla ja nykytilaa häiritsevällä erottumiskulmalla.

Hinta: 395€ 

Lue lisää Pitch Lit! valmennuksesta!

BUSINESS DRIVERS workshop

BUSINESS DRIVERS on jalostamani menetelmä, jossa kirkastetaan ja tuodaan näkyviin tärkeimmät tekemistä eli liiketoimintaa muovaavat ajurit eli business driverit. Menetelmässä hyödynnetään palvelumuotoilun ja liiketoimintakehityksen työkaluja. Lopputuotos on konsepti, joka on tiimin kesken jaettu ymmärrys siitä mitä ollaan tekemässä, ja miksi.

Esimerkki: Yrityksessä ollaan luomassa uutta palvelua. Ideaa on palloteltu, tiimi on kasassa, ja innokkuus on huipusssaan. Halutaan luoda maailman paras ratkaisu asiakkaan ongelmaan. Pöydän ympärillä on monipuolinen kattaus osaajia, joiden avulla ratkaisu saadaan varmasti aikaan.

Haasteena on tämä: ihmiselle on luontaista hypätä suoraan konkreettisiin ratkaisuihin, toiminnallisuuksiin eli featureihin. Ei pysähdytä miettimään kenelle ratkaisua tehdään, millaisia hyötyjä siitä on käyttäjälle ja minkälaisia vaikutuksia yrityksen bisnekseen. Yksi näkee silmissään ratkaisun värimaailman olevan sini-valkoisen, punaisilla pallotehosteilla. Toinen rinnastaa tekemisen excelin käyttöön, kolmas kuvittelee mobiiliappin.

Ennen konkreettisia ratkaisuja, tuotetta tai palveluja, olisi kuitenkin hyvä pysähtyä miettimään millaisissa konteksteissa tulevaa ratkaisua tullaan käyttämään ja minkälaisia hyötyjä se käyttäjälleen tuo. Näiden kautta nähtynä lopullinen konsepti voikin olla jotakin täysin muuta kuin mikä ensimmäinen mielikuva on ollut. Workshop tuo apua myös tilanteessa, jos kovimman äänen omaava tiiminjäsen jyrää näkemyksensä läpi.

BUSINESS DRIVERS menetelmä sisältää:
1 päivän workshop, jossa asiakkaan monialainen edustus on tärkeää, ideaalinen henkilömäärä 5-7.
Päivän jälkeen luodaan vaihtoehtoisia konsepteja, tyypillisesti 5-10 kappaletta, jotka esitellään asiakkaalle 2 tunnin palaverissa.
Paras konsepti valitaan asiakkaan kanssa jonka jälkeen se viimeistellään.

Kokonaiskesto: noin 2 viikkoa

Lopputuotos: Konsepti, eli tiimin kesken jaettu ymmärrys tehtävästä tuotteesta tai palvelusta. Tyypillisesti PowerPoint-esitys tai video, joka sisältää business driverit, päätöksentekojanat ja konseptin visuaalisen esittelyn.

Hinta: 4950€ 

Olemme fasilitoineet kymmeniä workshoppeja, erityisesti perinteisissä valmistavissa yrityksissä. Sekä yrityksissä, joissa on rakenteilla ”sisäinen startup”. Varoituksen sana: BUSINESS DRIVERS workshop perustuu avoimuuteen ja lopputulos läpinäkyvään äänestykseen. Organisaation piilossa olevat jännitteet saattavat nousta pintaan.

DESIGN SPRINT WORKSHOP

5 päivässä ideasta testatuksi prototyypiksi. Menetelmällä voidaan muotoilla digitaalisen palvelun minimum viable product (MVP) eli yksinkertaisin idean esittävä toiminnallisuus. Lisäksi MVP testataan aidoilla loppukäyttäjillä.

Design Sprint workshop on Google Ventures :illa työskentelevän Jake Knapp:in ja tiiminsä luoma konsepti, jonka prosessi on tarkkaan määritetty ja tuhansilla yrityskeisseillä toimivaksi todennettu. Workshopista on tehty kirja, joka kuvaa prosessin ja tarjoaa selkärangan workshopin kululle, sekä paljon esimerkkejä. https://www.gv.com/sprint/

Design Sprint workshoppia olen viimeksi vetänyt Amsterdamissa virkeälle pelialan startupille. Viisi erittäin tiivistä päivää, joiden päälle uni maittoi! Design Sprint sopii työtä pelkäämättömille tiimeille, joilla on mahdollisuus sitoutua tiiviiseen sprinttiin viiden perättäisen päivän ajaksi, samassa lokaatiossa.

TARPEISIISI RÄÄTÄLÖITY VALMENNUS

Mikä auttaisi sinua parhaiten?

PIENET PUHEET – LUOVUUSLUENTO

50 minuuttia tarinoita luovuudesta, palvelumuotoilusta ja luovia vinkkejä kuoronakuopasta nousuun. Lopuksi tehdään tittelimanifesti! P.S. Koska olen luovasti joustava, voin puhua myös muista aiheista!

”Katselin sun luovuusluennon YouTubesta. Melkein kun olisi tavattu! Oli muuten hyvä luento se!” -Ilari Lähteenmäki

”Elinvoimainen arki -tapahtumasarjamme tähtenä loisti ”humble badass”, yrittäjä ja kirjailija Sanna Seiko Salo, joka aamutuimaan lanseerasi lennossa ilmoille tittelimanifestaation: luo itsellesi titteli, jonka haluat saavuttaa. Sanna itse on tittelinsä saavuttanut ja tapansa mukaan suuntaa tukka putkella kohti uusia mahdollisuuksia. Aamulla Sanna herätteli meitä pohtimaan luovuutta eri näkökulmista. Oikullinen luovuus ei välttämättä näyttäydy silloin kun haluaisi, mutta saattaa tulla esiin pakon edessä, haahuillessa tai kun vain aloittaa tekemään _jotain_. Hulluimpia ideoita ei kannata hautoa tai jättää toteuttamatta. Ellei niiden aika ole vielä, se voi olla jo huomenna. Tallenne Teho-osaston YouTube-kanavalta. Kiitos, Sanna ❤️” -Hanna Sunnari