Salo Company startup

Duxport

Auton ostamiseen ja myymiseen liittyy paljon säätöä, sellaista ylimääräistä asioiden selvittämistä, mikä ei ole aktiivisen ihmisen prioriteettilistalla korkealla.

Tähän ongelmaan lähdimme muotoilemaan digitaalista ratkaisua. Freesaamaan autokauppakulttuuria, joka useimpien meidän mielessä näyttäytyi renkaiden potkimisena ja “minua kusetetaan takuulla” -pelkona.

Bisnesmuotoilu

Tarinallistaminen

Sisällöntuotanto

”Jos haluat tiimiisi rytinää ja pauketta – valitse Sanna. Meidän autokaupan innovatiivisen sähköisen alustan kehitystyö sai aivan uutta pontta. Sannalta taipui niin projektin johtaminen, aikataulutus, UI:n hahmotus, asiakassegmentin löytäminen, sekä sivuston sisältötekstit aina kaupan ehtoihin saakka. Mutta kyllä parasta antia oli silti markkinoinnin ja somekanavien innovointi. Voit huoletta jättää vanhan työkalupakkisi ovelle sillä tämä ladyn brainstormauksen jälkeen on parempi tilata taksi kotiin.”

 

Arne Nystedt
Toimitusjohtaja
Duxport Oy

Duxportilla ostettiin ja myytiin autoja siinä missä toiset valitsivat lounasta, se puoli oli siis hallussa. Bisnesmuotoiluapua tarvittiin kun osaaminen haluttiin viedä digiin ja sanallistaa ymmärrettäväksi ja tähän päivään istuvaksi.

Tavoitteemme oli tehdä autokaupasta yhtä miellyttävää kuin leffan valinnasta. Siinä oli mainio haaste projektin lähtökohdaksi!