Maailma haluaa kuulla sinun tarinasi

Tarinamuotoilu

Kaikki on parempaa tarinan muodossa.

IKIOMA

Tavoitteena löytää sinun IKIOMA

Yritystarinat

Tehdään siitä kirja!

Kiinnostuit. Ota yhteyttä!

+358 50 4821 939

Tarinamuotoilu

Tässä olen todella hyvä!

Kerrotaan onnistumisistasi ja siitä kuinka hyvä olet siinä mitä teet. Juuri sen haluamme kuulla, aidosti. Kerrotaan myös vaikeista ajoista ja kaikista niistä kuopista mistä olet repinyt itsesi ylös. Koska se vasta kiinnostavaa onkin!
Mistä sait kipinän yrittäjyyteen, kuinka ponnistelit yrityksesi käyntiin, mitä käänteitä ja viisaita valintoja yrittäjäpolkuusi kuuluu. Kerrotaan niistä. Ja siitä ketkä ovat olleet mukana matkallasi, vetoapuna, olkapäänä, kirittäjinä tai kapuloina rattaissa.

Tarinasi omalla tyylilläsi

Tuostakin olet noussut!

Mihin tästä jatketaan?

Miksi Sinun tarinasi kannattaa kertoa?

Voit työntää faktoja tiskiin ja dataa digivehkeisiin, mutta ihmiset kiinnittyvät tarinoihin. Tarinalla erotut ja tarinasta sinut muistetaan.
Voit tehdä kirjan omaksi iloksesi, mutta hyötyä siitä on myös yrityksellesi. Kirjan voi julkaista sellaisenaan, lukea äänikirjaksi, muokata e-kirjaksi, pätkiä lyhyttarinoiksi, tiivistää yritystarinaksi webbisivuille, kuvittaa historiikiksi, hyödyntää somesisältöinä. Mahdollisuudet jatkojalostaa ja hyödyntää kirjaasi ovat loputtomat. Ja onhan kirja jo sellaisenaan ihana konkreettinen täydellisen ehyt – ja valmis – välietappi loputtoman keskeneräisessä maailmassa.

Kerrotaanko sinun tarinasi?

Mitä yrittäjän tarinanmuotoilu pitää sisällään?

Prosessiin sisältyy voimaa; oman tarinan käänteiden pohtiminen ja sanoittaminen voi johtaa oivalluksiin ja edelleen suuriinkin muutoksiin. Voiman kanssa toimiminen on kuin lapsuuden runossa: sitä ei voi ylittää, sitä ei voi alittaa, sitä ei voi kiertää, on pakko mennä kohti! Voimaa en voi todentaa, enkä sen vaikutuksiin vaikuttaa ja se mihin seuraavaksi ryhdyt jää täysin sinun vastuullesi.

Prosessin

Haastattelujen ja palvelumuotoilutyökalujen avulla muotoilen tarinasi esiin. Historian varrelta poimin esiin detaljeja, jotka ovat kertomisen arvoisia. Kirjailijan korva kuulee mikä on tärkeää ja kuinka tunteet sanoitetaan.

Projektin johtamisen

Ideasta suoraan valmiiksi kirjaksi! Tarvitsetko apua kirjasi kaupallistamisessa? Voin auttaa sinua siinäkin!

Lopputulos: Kirja

Projektisi huipentuu konkreettiseen lopputulokseen: sinun IKIOMA kirjasi!

SANNAN KYNÄSTÄ

Kiinnostuit. Ota yhteyttä!

+358 50 4821 939