Sanna Seiko Salo kehpa konsultti

ELY-keskuksen tukemat yritysten kehittämispalvelut

KEHPAT eli yritysten kehittämispalvelut ovat kasvuhaluisille yrityksille suunnattuja ja ELY-keskuksen tukemia konsultointi- sekä koulutuspalveluita. Toimin valtuutettuna asiantuntijana Aava & Bangin tiimissä. Yhdessä kollegojeni kanssa tarjoamme apua pk-yrityksille, jotka haluavat kasvaa markkinoinnin avulla ja kehittää liiketoimintaansa. Konsultointi- ja valmennuskokonaisuudet räätälöidään asiakkaan tarpeisiin siten, että ne auttavat asiakasta eteenpäin liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti.

Lue lisää Aava&Bangin sivuilta: Aava&Bang kehittämispalveluiden tarjoajana.

Hei! Olet saattanut kuulla ELY-keskuksen konsultointi-palvelusta, mutta tiedätkö miten palvelu toimii käytännössä? Pääset nyt kuulemaan asiakkaani tarinan heidän ensimmäisen digituotteensa tuotteistuksesta,  lanseerauksesta, myynnistä ja markkinoinnista. Tervetuloa mukaan tutustumaan Käläviän lahjaan maailmalle, Team Herleviin ja TIIMIRADIOon! Lue blogiteksti täältä!

Team Herlevin keissi

Yhteistyömme käynnistyi ELY-keskuksen tukeman yritysten kehittämispalvelun eli niin kutsuttujen kehpojen kautta. Team Herlevin asiantuntijana toimi Aava & Bangilla innovaatioiden kaupallistamisen teemassa valtuutettu asiantuntija, Sanna Seiko Salo.
Lue koko tarina täältä >>

Team Herlevi

Kiinnostuit. Ota yhteyttä!

+358 50 4821 939