Olisiko aika valaa uusi perustus sinun oman Colosseumin pystystä varten?

Tiesitkö, että Colosseum pystyttiin täyttämään vedellä meritaisteluesityksiä varten? Sen ajan innovaattorit antoivat kaikkien ajatuskukkasten kukkia, mutta välillä on hyvä pysähtyä oman idean äärelle uudestaan ja tarkastella idean siementä – onko lopputuloksena kukka, puu vai heivataanko tämä siemen sittenkin puluille?
INNOVAATIOSETELI

Innovaatioseteli -palvelumme

BUSINESS DRIVERS menetelmässä innovaatiosi ympärille kerätään olemassa olevan tiimin lisäksi täsmäasiantuntijoita, sekä mahdollisia loppukäyttäjiä. BUSINESS DRIVERS menetelmänä valaisee merkittävät liiketoimintaa muovaavat ajurit, hyödyntäen palvelumuotoilun ja liiketoimintakehityksen keinoja.

Fasilitoimme prosessin, jossa innovaatiota tarkastellaan yhdessä ketterästi sekä käyttökokemuksen, kaupallisuuden, että erottuvan ja mieleen tarttuvan tarinan näkökulmasta. Kun nämä kolme näkökulmaa löytyvät ja kohtaavat varmistetaan, että innovaatiolla on ohituskaista digimarkkinaan.

Lopputuotoksena menetelmästä saat visuaalisesti viimeistellyn tuote/palvelu draftin, joka ohjaa sinut kannattavan liiketoiminnan väylälle. Samalla näet pilkahduksen tulevaisuuteen, miltä arkesi näyttää uuden bisneksesi äärellä.

Kysy lisää muista Innovaatioseteli-palveluistamme!

Ideasta kannattavaksi liiketoiminnaksi

Lähtötilanne on usein tämä: IDEAA on makusteltu, TIIMI on kasassa ja INTO huipussaan! Tiimissä on osaajat ja halu luoda maailman parasta. HAASTEEKSI tulee, että mieli hyppää suoraan konkreettisiin ratkaisuihin. Ratkaisuihin, jotka jokainen tekijä näkee vielä omalla tavallaan. STOP! Tässä kohtaa me autamme bisneksesi oikealle digitaalisen liiketoiminnan väylälle. Salo Company kohisee siellä missä innovaatio ja ihminen kohtaa.

Innovaatioseteli on rahoitusinstrumentti innovaatiosi alkusoittoon

Innovaatioseteli on Business Finlandin tarjoama kädenojennus yrityksille, jotka tarvitsevat tietoa ja osaamista innovaatiotoimintaansa asiantuntijapalveluilta. Innovaatiosetelillä kasvatat ja kehität sekä yrityksen omaa liiketoimintaosaamista että asiakaskuntaa.

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Innovaatioseteliä ei myönnetä olemassa olevan tuotteen tai palvelun jatkokehittämiseen. Innovaatioseteliä eivät voi hakea suuryritykset eivätkä toiminimet. Innovaatiosetelillä yritykselle tarjotaan ulkopuolista osaamista, jota yrityksellä itsellään ei ole.

Innovaatioseteli on arvoltaan korkeintaan 6200 euroa (5000 euroa + alv.). Tämän summan yrityksesi voi käyttää palveluiden ostamiseen yhdeltä palveluntarjoajalta. Innovaatioseteli myönnetään vain kerran. Innovaatiosetelissä on projektisi koosta riippumatta 1000 euron (+ alv.) suuruinen omarahoitusosuus, jonka maksat suoraan palveluntarjoajalle projektin päätyttyä. Lisätietoa Business Finland innovaatioseteli.

sanna seiko salo colosseum

Referenssit

  • HUD (Heads Up Display) konseptin palvelumuotoilu, Design Driver Workshop ja sovelluksen suunnittelu, Nuviz oy, 2017
  • Liiketoimintakonseptien palvelumuotoilu tapahtuma-alan yritykseen workshopeissa, Tapahtumatuotanto Voltti oy, 2017-2018
  • Mobiilipelin uudistaminen palvelumuotoilun avulla, Design Sprint Workshopin fasilitointi ja konsultointi, KuuHubb oy, 2018
  • Liikkeenjohdon konsultointia tekevän yrityksen idean palvelumuotoilu videokonseptiksi, Midagon oy, 2019
  • VR ja AR -toimialan startupin digitaalisten tuotteiden palvelumuotoilu ja liiketoiminnan kehitys, Eligo.live oy, 2019-2020
  • Autokaupan digitalisointiprojekti startupissa, Duxport oy, 2020-2021
  • Digitaalisen liiketoiminnan muotoilua; digituote, verkkosivut, verkkokauppa, Team Herlevi oy, 2021

Kiinnostuit. Ota yhteyttä!

+358 50 4821 939

salo company joulu arvonta