COMPANY

Pari sanaa companysta..

Kaiken toimintani takana on yritys Salo Company Oy. Yritys on perustettu vuonna 2016. Alunperin se oli kiihkeä startup nimeltä The Touchee Tales Oy, jolla halusimme mullistaa maailmaa luomalla lisää kipinää parisuhteessa elävien ihmisten intiimiin kommunikointiin. Noista vuosista tarttui mukaan paljon osaamista: kirkkaita pitchejä, investoriverkostoja, mobiilisovelluksen kehitystä, disruptiivisen digibisneksen luomista, startup-jargonin laaja oppimäärä ja repullinen sohjoisia tarinoita.

Minulla oli startupin rinnalla ”leipätyöfirma”, toiminimiyritys Sanna Seiko Salo Company, jonka alla kaupallistin kaiken osaamiseni tavoitteenani rahoittaa startuppia. Tein käyttöliittymäsuunnittelua (UI design), käyttökokemuskonsultointia (UX consulting), palvelumuotoilua (service design), videotuotantoja, video- ja somevalmennuksia, puheenvuoroja, ryhmäliikunnan ohjaamista sekä kaiken konsultointia.

Vuonna 2018 kuoppasin startupin ja siirryin käyttämään oy:ta kaiken toimintani taustayrityksenä. Olisin halunnut Nokian hengessä yritykseni nimeksi lyhyesti Salo, mutta se ei onnistunut. Yritys on siis nimeltään Salo Company Oy. The Touchee Tales Oy on aputoiminimi, jonka alla teen tarinankerrontaa, eli kirjoja, podcasteja ja muita intohimohommia. Salo Companyn toimialana on vuodesta 2020 ollut Liikkeenjohdon konsultointi, teen siis edelleen kaiken konsultointia. Erityisesti digitaalisen liiketoiminnan konsultointia, kohderyhmänä startupit. Tähän toimialahommaankin liittyy hauska tarina, jonka kerron mielelläni. kun otat yhteyttä…

Salo Company Oy

Y-tunnus: 2741424-6

Osoite: Juvelankatu 8b

33730 Tampere

Finland

Laskutustiedot:

Verkkolaskuosoite: 003727414246

Operaattoritunnus: 003721291126 / Maventa